...bevat 3109 foto's
De nieuwe recreatievijver is geheel in de historische geulvorm van een oude maasbedding gesitueerd en heeft daardoor een langwerpige vorm. De oppervlakte van de nieuwe vijver bedraagt straks ongeveer 7 ha. Rondom worden visplekken aangelegd en de vijver moet ook, naast vissen, andere recreatieve en educatieve wensen kunnen vervullen zoals wandelen, struinen, spelen etc. Een halfverhard wandelpad van ca. 1,5m breed wordt rondom de vijver aangelegd en aan de westkant direct ten zuiden van de kade komt een eenvoudige parkeerplaats voor een tiental auto's.
Het hele plan gaat nu het vergunningentraject in. Het is mogelijk dat gedurende dit traject het plan nog hier en daar wordt aangepast.

De nieuwe recreatievijver is geheel in de historische geulvorm van een oude maasbedding gesitueerd en heeft daardoor een langwerpige vorm. De oppervlakte van de nieuwe vijver bedraagt straks ongeveer 7 ha. Rondom worden visplekken aangelegd en de vijver moet ook, naast vissen, andere recreatieve en educatieve wensen kunnen vervullen zoals wandelen, struinen, spelen etc. Een halfverhard wandelpad van ca. 1,5m breed wordt rondom de vijver aangelegd en aan de westkant direct ten zuiden van de kade komt een eenvoudige parkeerplaats voor een tiental auto's. Het hele plan gaat nu het vergunningentraject in. Het is mogelijk dat gedurende dit traject het plan nog hier en daar wordt aangepast.

Datum

Deze foto is op 31-8-2013 genomen. Bekijk hier andere foto's in deze maand.

In album...

Locatie