...bevat 3109 foto's
Het Consortium is begonnen met de afwerking van de recreatievijver. In september volgt de officiële opening. Links op de foto komen parkeerplaatsen waaronder ook een parkeerplaats voor gebruikers van een rolstoel.
CG denkt nog na over het plaatsen van een infobord met een stukje historie van het gebied (in de huisstijl van de infoborden Rivierpark Maasvallei).
Naast de parkeerplaatsen wordt aan de zuidkant nog een vlonderbrug aangelegd inclusief peilschaal. Ook wordt gezorgd voor fatsoenlijke wandelmogelijkheden.
Han Hamakers

Het Consortium is begonnen met de afwerking van de recreatievijver. In september volgt de officiële opening. Links op de foto komen parkeerplaatsen waaronder ook een parkeerplaats voor gebruikers van een rolstoel. CG denkt nog na over het plaatsen van een infobord met een stukje historie van het gebied (in de huisstijl van de infoborden Rivierpark Maasvallei). Naast de parkeerplaatsen wordt aan de zuidkant nog een vlonderbrug aangelegd inclusief peilschaal. Ook wordt gezorgd voor fatsoenlijke wandelmogelijkheden.

Datum

Deze foto is op 23-8-2017 genomen. Bekijk hier andere foto's in deze maand.

In album...

Locatie