...bevat 3109 foto's
Basisschool Itteren aan de slag met zandsculptuur.
Groep zeven van de basisschool op de Sterkenberg in Itteren heeft op woensdag 17 september op een wel heel bijzondere wijze les gekregen.
Onder leiding van kunstenaar Roger Geraedts kregen de kinderen vier uur lang tekst en uitleg hoe ke en zandsculptuur bouwt.Ze hoefden trouwens niet alleen te luisteren, maar konden naar hartelust zelf aan de slag met speciaal gereedschap dat wordt gebruikt voor de bouw van zandsculpturen. De kinderen helpen in de week voor de officiŽle start van de Grensmaas mee aan de bouw van de zandsculptuur. Daarvoor is een groep inwoners van de Zuid-Limburgse maasdorpen geselecteerd, die inmiddels ook een workshop henneb gekregen van Geraedts. Op deze manier wordt een mega-zandsculptuur, die een omvang van tien meter krijgt en vijf meter hoog wordt, niet allen een product van de kunstenaar.

Basisschool Itteren aan de slag met zandsculptuur. Groep zeven van de basisschool op de Sterkenberg in Itteren heeft op woensdag 17 september op een wel heel bijzondere wijze les gekregen. Onder leiding van kunstenaar Roger Geraedts kregen de kinderen vier uur lang tekst en uitleg hoe ke en zandsculptuur bouwt.Ze hoefden trouwens niet alleen te luisteren, maar konden naar hartelust zelf aan de slag met speciaal gereedschap dat wordt gebruikt voor de bouw van zandsculpturen. De kinderen helpen in de week voor de officiŽle start van de Grensmaas mee aan de bouw van de zandsculptuur. Daarvoor is een groep inwoners van de Zuid-Limburgse maasdorpen geselecteerd, die inmiddels ook een workshop henneb gekregen van Geraedts. Op deze manier wordt een mega-zandsculptuur, die een omvang van tien meter krijgt en vijf meter hoog wordt, niet allen een product van de kunstenaar.

Datum

Deze foto is op 27-9-2008 genomen. Bekijk hier andere foto's in deze maand.

In album...

Locatie